K10 Direkt.

K10 blanketten måste fyllas i av alla aktieägare som äger aktier i ett Fåmansföretag och där aktierna är kvalificerade. Är ni osäkra om ni som aktieägare ska upprätta en K10 blankett så kontakta oss. I tjänsten K10 direkt hjälper vi er att upprätta blanketten som ni sedan bilägger er deklaration. Vidare ingår också en kort (10 min) genomgång via telefon med någon av våra skatteexperter.

Enklare kan det inte bli.

Priser

Priset för tjänsten är 995 kr. Priset gäller för bolag med max ett dotterbolag med utbetalda löner. För ytterligare dotterbolag med löner ökar priset med 195 kr per dotterbolag.

Vilket år köptes de ägda aktierna:

Har bolaget några dotterbolag?
Har det betalats ut löner i något av dotterbolagen/et?
Fyll i namn och org nr på dotterbolagen.
+ Lägg till fler dotterbolag

Föregående års K10-Blankett bifogas Hjälp

Jag accepterar de allmänna villkoren
  • Steg 1

    Ni fyller i beställningsformuläret och skickar beställningen till oss. När vi erhållit beställningen kommer vi att skicka ett ordererkännande till er.

  • Steg 2

    Vi påbörjar arbetet med att leverera era beställda tjänster. Vi kommer att kontakta er om det är information vi saknar för att färdigställa K10-blanketten.

  • Steg 3

    I tjänsten K10 Direkt ingår en 10 minuters telefonkonsultation som vi levererar i samband med att vi skickar över den färdiga K10-blanketten. Under samtalet tar våra erfarna skattekonsulter upp nyheter och eventuella förslag till förbättringar av er skattesituation.

Nike Air Max 1, Sale Nike Air Max, Nike Air Max 90 UK, Ray Ban Outlet